Skip to content

Yhteystiedot

Naamat näkyville, niinhän sitä sanotaan. Ydintiimimme koostuu kahdesta nuorukaisesta ja yhdestä keski-ikää lähestyvästä miehestä, jotka asuvat joko Oulussa tai Jyväskylän liepeillä. Ydintiimin lisäksi meillä on useita valikoituja graafisen alan ammattilaisia, joiden työn jälkeä meillä on etuoikeus sekä ihastella päivittäin että ottaa niihin liittyvät asiakkaiden kehut hymyillen vastaan.

Ydintiimi

Tomi Räihä

Tomi Räihä

Tomi on pitkän linjan tsemppari, ihmisten ja asioiden kehittäjä ja mahdottoman mukava mies. Tomi saa Pääsiäissaaren kivikasvoiset patsaatkin mukaan juttuihinsa. Hän lähestyy asioita aina positiivisen kautta eikä koskaan menetä itsehillintäänsä. Tomilla on myös laaja-alaista kokemusta yritystoiminnan eri osa-alueilta. Tomi vastaa Mainostolla asiakkaista.

tomi.raiha@mainosto.fi
0400 424 239

Tuukka Palokangas

Tuukka Palokangas

Tuukka on hankkinut komeat kannuksensa Suomen lisäksi Ruotsista ja mainostoimistojen lisäksi myös muutamilta muilta toimialoilta. Tuukka on erinomaisen toimiva yhdistelmä mainosalan Apple-miestä ja prosessiekonomia; hän on mies, jolla on ammattilaisen silmä niin grafiikkaan kuin liiketoimintaankin. Tuukka vastaa prosesseista ja kehityksestä.

tuukka.palokangas@mainosto.fi

Antti Halonen

Antti Halonen

Antti on generalisti, joka ymmärtää yritysmaailmassa vähän kaikkea: eri toimialoja, erilaisia liiketoimintamalleja ja yritystoiminnan eri osa-alueita. Antti on vakuuttava viestintäihminen, jolla on myös graafista silmää ja hiukan taiteilijan vikaa – ei kuitenkaan ammatiksi asti. Antti on mies, jonka synnynnäistä optimismia mikään ei horjuta. Antti toimii Mainostolla toimitusjohtajana.

antti.halonen@mainosto.fi
0400 745 566

Tekijät

Jenni L. Johtava graafikko

Jenni L. Johtava graafikko

Jenni L. on brändeihin fiksoitunut taiteilija, joka on laajan näkemyksensä, ilmiömäisen silmänsä ja merkillisen monipuolisten taitojensa ansiosta päässyt auttamaan monenlaisia yrityksiä eri puolilla maailmaa. Jenni on hankkinut koulutuksensa Edinburghissa ja hänellä pysyvät lapasessa yhtä lailla pensselit kuin projektitkin.

Jenni K. Graafinen suunnittelija

Jenni K. Graafinen suunnittelija

Jenni K. on intohimoinen ja monipuolinen graafisen suunnittelun raudankova ammattilainen, jolla on hymy herkässä. Jenni on ahkera ja ripeä tekijä, joka tarttuu toimeen kursailematta ja haluaa palvella asiakkaansa viimeisen päälle. Jenni on luottopakki, jonka mukavasti taipuva itämurre tulee kaupantekijäisinä.

Anniina, Graafinen suunnittelija

Anniina, Graafinen suunnittelija

Anniina on poikkeuksellisen lahjakas graafikko, joka tekee vakuuttavaa jälkeä, oli sitten kysymys logoista, nettisivuista, valokuvauksesta tai kuvituksesta. Tiettävästi Anniina syntyi värikynä kädessään ja alkoi kehitellä nettisivuja jo 12-vuotiaana. Anniina on luonnonlahjakkuus, jonka työn jälki sykähdyttää aina.

Reetta, Graafinen suunnittelija

Reetta, Graafinen suunnittelija

Reetan kädenjälki on kauttaaltaan näyttävää, ammattimaista ja innovatiivista. Häneltä luonnistuvat niin logot ja brändi-ilmeet, grafiikat ja kuvitukset kuin taitto- ja web design -työtkin, eivätkä koirat perään hauku. Reetan visuaalinen ilmaisu on harvinaisen laaja-alaista ja taipuu luontevasti äärilaidasta toiseen, tarpeen mukaan.

Ville, Graafinen suunnittelija

Ville, Graafinen suunnittelija

Ville on mestarikuvittaja, jonka ammattitaito ja hämmästyttävä muuntautumiskyky vakuuttavat yhä uudelleen. Ville ei tee itsestään numeroa, vaan luottaa siihen, että työt puhuvat hänen puolestaan. Ja luottamukseen onkin vahvat perusteet. Sormi ei mene suuhun, oli kyseessä sitten etiketti, juliste, logo tai verkkosivu.

Nakkaa viestillä!

Äläkä huoli, se ei maksa mitään. Ja vaikka maksaisikin, niin vain naurettavan vähän.